Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne ciacho :) Zdjecie troszke zamazane ale ostatnio aparat mi szaleje :)
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7570
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2610
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7570
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2610
Składniki
Z maki cukru margaryny i jaj zagniesc ciasto dodac proszek do pieczenia ciasto wylorzyc na blaszke i podpiec okolo 15 minut w rozgrzanym do 180 stopni piekarniku
5 żółtek utrzec z cukrem dodac ser budyn i roztopiona margaryne dokladnie wymieszac
na podpieczone ciasto wylorzyc mase makowa na mase ser piec 65 minut w 180 stopniach