Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne ciacho :) Zdjecie troszke zamazane ale ostatnio aparat mi szaleje :)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2712
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3114
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2712
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3114
Składniki
Z maki cukru margaryny i jaj zagniesc ciasto dodac proszek do pieczenia ciasto wylorzyc na blaszke i podpiec okolo 15 minut w rozgrzanym do 180 stopni piekarniku
5 żółtek utrzec z cukrem dodac ser budyn i roztopiona margaryne dokladnie wymieszac
na podpieczone ciasto wylorzyc mase makowa na mase ser piec 65 minut w 180 stopniach