Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne ciacho :) Zdjecie troszke zamazane ale ostatnio aparat mi szaleje :)
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 82
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 208
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 82
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 208
Składniki
Z maki cukru margaryny i jaj zagniesc ciasto dodac proszek do pieczenia ciasto wylorzyc na blaszke i podpiec okolo 15 minut w rozgrzanym do 180 stopni piekarniku
5 żółtek utrzec z cukrem dodac ser budyn i roztopiona margaryne dokladnie wymieszac
na podpieczone ciasto wylorzyc mase makowa na mase ser piec 65 minut w 180 stopniach