Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niedługo zacznie się sezon na maliny, stąd moja propozycja na słodkie ich wykorzystanie ;) Polecam!
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 165
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 1726
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4439
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 165
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 1726
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4439
Składniki
W jednej misce połączyć ze sobą suche produkty, w drugiej mleko, serek, jaja, oliwę i mleko.
Następnie do produktów mokrych przesypać suche i połączyć ze sobą.
Na końcu dodać pokrojoną w drobną kostkę czekoladę. Całość dokładnie wymieszać.
Do papilotek przekładać po łyżce ciasta, kłaść owoce i ponownie ciasto, starając się przykryć owoce.
Piec w temp. 190 stopni przez ok. 20-25 min.
Śmietankę na sztywno ubić z cukrem pudrem. Ostudzone muffinki ozdobić śmietanką i malinami. Smacznego!