Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Baza do zup jest sporym ułatwieniem podczas gotowania różnych potraw. Przydaj...
Odsłon: 125
Doskonały w smaku sernik śmietankowo-kakaowy na ciasteczkowym spodzie, upiecz...
Odsłon: 300
Polecam. Zwykła bułeczka. Wybornie smakuje z kubkiem mleka.
Odsłon: 387
Pyszny i efektowny sposób na świąteczną rybę.
Odsłon: 89
Baza do zup jest sporym ułatwieniem podczas gotowania różnych potraw. Przydaj...
Odsłon: 125
Doskonały w smaku sernik śmietankowo-kakaowy na ciasteczkowym spodzie, upiecz...
Odsłon: 300
Polecam. Zwykła bułeczka. Wybornie smakuje z kubkiem mleka.
Odsłon: 387
Pyszny i efektowny sposób na świąteczną rybę.
Odsłon: 89
Składniki
Tortownica 24 cm, spód wyłożony papierem. Rozłożyć ciasteczka. Produkty w temperaturze pokojowej. Białka z solą ubić na półsztywno. Żółtka roztrzepać z cukrami. Skyr, serek i budyń krótko zmiksować, dodać żółtka, zmiksować. Powoli stopniowo dodawać białka, mieszać łyżką. Masę przelać do tortownicy, piec w 170 C ok. 60 minut. Studzić przy lekko uchylonych drzwiczkach piekarnika.