Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1731
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15158
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3988
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8937
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1731
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15158
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3988
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8937
Składniki
Tortownica 24 cm, spód wyłożony papierem. Rozłożyć ciasteczka. Produkty w temperaturze pokojowej. Białka z solą ubić na półsztywno. Żółtka roztrzepać z cukrami. Skyr, serek i budyń krótko zmiksować, dodać żółtka, zmiksować. Powoli stopniowo dodawać białka, mieszać łyżką. Masę przelać do tortownicy, piec w 170 C ok. 60 minut. Studzić przy lekko uchylonych drzwiczkach piekarnika.