Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 963
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36104
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 1026
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 963
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36104
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 1026
Składniki
Tortownica 24 cm, spód wyłożony papierem. Rozłożyć ciasteczka. Produkty w temperaturze pokojowej. Białka z solą ubić na półsztywno. Żółtka roztrzepać z cukrami. Skyr, serek i budyń krótko zmiksować, dodać żółtka, zmiksować. Powoli stopniowo dodawać białka, mieszać łyżką. Masę przelać do tortownicy, piec w 170 C ok. 60 minut. Studzić przy lekko uchylonych drzwiczkach piekarnika.