Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 483
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 10010
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13458
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2719
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 483
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 10010
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13458
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2719
Składniki
Tortownica 24 cm, spód wyłożony papierem. Rozłożyć ciasteczka. Produkty w temperaturze pokojowej. Białka z solą ubić na półsztywno. Żółtka roztrzepać z cukrami. Skyr, serek i budyń krótko zmiksować, dodać żółtka, zmiksować. Powoli stopniowo dodawać białka, mieszać łyżką. Masę przelać do tortownicy, piec w 170 C ok. 60 minut. Studzić przy lekko uchylonych drzwiczkach piekarnika.