Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6142
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 157
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6142
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 157
Składniki
Tortownica 24 cm, spód wyłożony papierem. Rozłożyć ciasteczka. Produkty w temperaturze pokojowej. Białka z solą ubić na półsztywno. Żółtka roztrzepać z cukrami. Skyr, serek i budyń krótko zmiksować, dodać żółtka, zmiksować. Powoli stopniowo dodawać białka, mieszać łyżką. Masę przelać do tortownicy, piec w 170 C ok. 60 minut. Studzić przy lekko uchylonych drzwiczkach piekarnika.