Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj szybki deser w postaci ślimaczków. Ślimaczki z ciasta francuskiego z dżemem wiśniowym, żurawinowym i malinkami. Polecam
blaszka, papier do pieczenia, nóż,
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 642
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1346
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458234
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1596
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2355
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 642
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1346
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458234
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1596
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2355
Składniki
Ciasto francuskie rozłożyć, posmarować dżemem wiśniowym, frużeliną żurawinowa. Na wierzchu rozłożyć maliny. Zwinąć w rulon, pokroić w krążki o grubości około 1,5 cm. Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i piec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni około 15 - 20 minut. Smacznego
Przygotowanie ślimaczków.
Gotowe do pieczenia.
Po upieczeniu ,gotowe do podania.