Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkie myszki, które dzieciaki chętnie zjedzą.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1945
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421256
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2001
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1945
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421256
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2001
Składniki
Przygotować galaretkę i wylać do płytkiego naczynia. Gruszki przekroić wydrążyć pestki i ugotować kompocie. Po stężeniu galaretki gruszki osączyć na ręczniku papierowy. Migdały uprażyć na patelni (z boku można rozpuścić kostkę czekolady), migdały wbić jako uszy a wykałaczką z czekolady zrobić oczy, z bitej śmietany zrobić ogonek. Wszystko posypać delikatnie kakao.