Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodkie myszki, które dzieciaki chętnie zjedzą.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3695
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 620
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3797
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 363
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 670
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3695
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 620
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3797
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 363
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 670
Składniki
Przygotować galaretkę i wylać do płytkiego naczynia. Gruszki przekroić wydrążyć pestki i ugotować kompocie. Po stężeniu galaretki gruszki osączyć na ręczniku papierowy. Migdały uprażyć na patelni (z boku można rozpuścić kostkę czekolady), migdały wbić jako uszy a wykałaczką z czekolady zrobić oczy, z bitej śmietany zrobić ogonek. Wszystko posypać delikatnie kakao.