Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smalcówki- fajne i smaczne słodkości, tanie i proste w przygotowaniu!
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 585
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11857
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13498
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2750
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 585
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11857
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13498
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2750
Składniki
Z smalcu, mąki pszennej, proszku do pieczenia, śmietany zarobić ciasto. Ciasto rozwałkowujemy i kroimy na średniej wielkości kwadraty, na środek dajemy troszkę marmolady i składamy na pół po przeciwnym rogu na trójkąty. Pieczemy na złoty kolor do 15 minut w 180 stopniach. Dekorujemy cukrem pudrem.