Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smalcówki- fajne i smaczne słodkości, tanie i proste w przygotowaniu!
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 799
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425183
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10736
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 799
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425183
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10736
Składniki
Z smalcu, mąki pszennej, proszku do pieczenia, śmietany zarobić ciasto. Ciasto rozwałkowujemy i kroimy na średniej wielkości kwadraty, na środek dajemy troszkę marmolady i składamy na pół po przeciwnym rogu na trójkąty. Pieczemy na złoty kolor do 15 minut w 180 stopniach. Dekorujemy cukrem pudrem.