Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
fajnie orzeźwiający :) smak każdy może sobie dostosować wg siebie :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8517
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 562
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8517
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 562
Składniki
Dżem i sok miksować aż do uzyskania piany. Przelać do płaskiego naczynia, przykryć i wstawić do zamrażarki. W czasie zamrażania kilkakrotnie zamieszać. Przed podaniem sorbet przełożyć na 10-15 minut do lodówki żeby trochę zmiękł. Smacznego