Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bez mąki i bardzo łatwe!
kokilki 3-4 szt lub inne foremki
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11088
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4904
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1054
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9611
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1427
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11088
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4904
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1054
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9611
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1427
Składniki
Rozmieszałam śmietanę z jajami i cukrem pudrem.
Masę wylałam do połowy wysmarowanych foremek, obficie posypałam obranym i pokrojonym rabarbarem. Wstawiłam do piekarnika na dodatkowej blaszce, bo mi zawsze "wychodzą". Piekłam 35- 40 minut w 185 stopniach do zrumienienia. Nie bawiłam się we wstawianie kokilek do naczynia z wodą bo i tak wychodzą takie same. No i zaglądam do piekarnika.
Rabarbar był tak intensywny, że posypałam je jeszcze cukrem pudrem.
Smacznego :)