Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bez mąki i bardzo łatwe!
kokilki 3-4 szt lub inne foremki
Sprawdzony przepis na prosty i bardzo smaczny chleb, który z pewnością uda si...
Odsłon: 5074
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 643
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 2534
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 176
Sprawdzony przepis na prosty i bardzo smaczny chleb, który z pewnością uda si...
Odsłon: 5074
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 643
Orzechowy Kochanek czyli ciasto czekoladowe z kremem z masła orzechowego to p...
Odsłon: 2534
Wykwintny, lecz bardzo prosty przepis na krewetki pieczone z warzywami! Potra...
Odsłon: 176
Składniki
Rozmieszałam śmietanę z jajami i cukrem pudrem.
Masę wylałam do połowy wysmarowanych foremek, obficie posypałam obranym i pokrojonym rabarbarem. Wstawiłam do piekarnika na dodatkowej blaszce, bo mi zawsze "wychodzą". Piekłam 35- 40 minut w 185 stopniach do zrumienienia. Nie bawiłam się we wstawianie kokilek do naczynia z wodą bo i tak wychodzą takie same. No i zaglądam do piekarnika.
Rabarbar był tak intensywny, że posypałam je jeszcze cukrem pudrem.
Smacznego :)