Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bez mąki i bardzo łatwe!
kokilki 3-4 szt lub inne foremki
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2411
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4558
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1639
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 497
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2411
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4558
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1639
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 497
Składniki
Rozmieszałam śmietanę z jajami i cukrem pudrem.
Masę wylałam do połowy wysmarowanych foremek, obficie posypałam obranym i pokrojonym rabarbarem. Wstawiłam do piekarnika na dodatkowej blaszce, bo mi zawsze "wychodzą". Piekłam 35- 40 minut w 185 stopniach do zrumienienia. Nie bawiłam się we wstawianie kokilek do naczynia z wodą bo i tak wychodzą takie same. No i zaglądam do piekarnika.
Rabarbar był tak intensywny, że posypałam je jeszcze cukrem pudrem.
Smacznego :)