Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo często go robię w okresie wiosennym i na Święta. Pyszny i prosty w przygotowaniu.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1029
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5597
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8724
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17995
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1029
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5597
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8724
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17995
Składniki
Ciasto kruche zarabiamy ze składników i odstawiamy do lodówki na ok. 2 godziny. Po tym czasie ciasto układamy do foremek i pieczemy w temp. 200 stopni ok. 20 minut. Z śmietanki , cukru pudru i sera mascarpone robimy krem. Krem nakładamy na babeczki a następnie wycinamy małe kułeczka z brzoskwini. Na koniec posypujemy zmielonymi pistacjami.