Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo często go robię w okresie wiosennym i na Święta. Pyszny i prosty w przygotowaniu.
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 218
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 618
Ciasteczka są bardzo kruche, słodkie i aromatyczne. Rewelacyjne do filiżanki...
Odsłon: 218
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 618
Składniki
Ciasto kruche zarabiamy ze składników i odstawiamy do lodówki na ok. 2 godziny. Po tym czasie ciasto układamy do foremek i pieczemy w temp. 200 stopni ok. 20 minut. Z śmietanki , cukru pudru i sera mascarpone robimy krem. Krem nakładamy na babeczki a następnie wycinamy małe kułeczka z brzoskwini. Na koniec posypujemy zmielonymi pistacjami.