Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 721
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5374
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8620
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17582
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 721
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5374
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8620
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17582
Składniki
Mąkę, jajka, margarynę, cukry i proszek do pieczenia posiekać razem a następnie zagnieść ciasto.
Połowę ciasta przygotowanego w 1 etapie wyłożyć na dno natłuszczonej i wysypanej mąką tortownicy o średnicy 22 cm.
Na ciasto wyłożyć jabłka.
Pozostałą część ciasta rwać na kawałki i układać na jabłkach. Wierzch posypać cukrem.
Piec 60 minut w temperaturze 190 stopni Celsjusza.