Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna babka bez użycia miksera gotowa w kilka minut idealna na różne okazje .
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 795
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 95
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 188
Polecam, pychota.
Odsłon: 474
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 273
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 795
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 95
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 188
Polecam, pychota.
Odsłon: 474
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 273
Składniki
Jajka roztrzep z cukrem za pomocą rózgi dodaj olej, mleko oraz sok , skórkę z cytryny i skórkę kandyzowaną. Dodaj przesianą mąkę z proszkiem . Wymieszaj do połączenia składników .
Odłóż 6 łyżek ciasta i dodaj kakao , wymieszaj. Blaszkę keksówkę o wymiarach 12x26 wyłóż papierem do pieczenia i wylej jasne ciasto , na wierz przez środek rozlej ciemne ciasto. Piecz około 35 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st.
Czekoladę rozpuść ze śmietaną i polej upieczoną i wystudzoną babkę . Wierzch posyp migdałami uprażonymi na suchej patelni.