Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 39
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 108
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 39
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 108
Składniki
Białka ubić na sztywną pianę. Dodawać cukier i dalej ubijać. Dodawać po 1 żółtku, olej i przesianą mąkę z proszkiem aż do wyczerpania. Wylać do formy 3/4 ciasta. Do pozostałej części dodać kakao, lekko wymieszać i wylać ciasto na białe. Piec około około 50 minut w temperaturze 180 stopni.