Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Już szybciej i smaczniej nie może być. Domowa nutella z czekolady pełnej orzechów.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1211
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 385
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1278
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1211
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 385
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1278
Składniki
Czekoladę łamiemy na kawałki. Daktyle moczymy w ciepłej wodzie (od 15 do 30 minut). Wszystkie składniki miksujemy w rozdrabniaczu na gładką masę. Przekładamy do słoiczka. Nutella jest dość zwarta, możecie dodać więcej wody lub mleka.