Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Już szybciej i smaczniej nie może być. Domowa nutella z czekolady pełnej orzechów.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 190
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20157
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 190
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20157
Składniki
Czekoladę łamiemy na kawałki. Daktyle moczymy w ciepłej wodzie (od 15 do 30 minut). Wszystkie składniki miksujemy w rozdrabniaczu na gładką masę. Przekładamy do słoiczka. Nutella jest dość zwarta, możecie dodać więcej wody lub mleka.