Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miękkie i wilgotne kokosanki, które przygotujesz "raz -dwa".
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 265
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 198
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 47
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 54
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 265
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 198
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 47
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 54
Składniki
Masło z dodatkiem mleka i cukru roztapiam w garnku na małym ogniu. Następnie dodaję wiórki kokosowe i gotując dokładnie mieszam. Masę studzę Białka ubijam ze szczyptą soli na sztywną pianę, którą dodaję do wystudzonej masy.
Kokosanki formuję za pomocą łyżki i układam na wyłożonej papierem blaszce. Piekę około 20 min. w temperaturze 180 st. C na złoty kolor.