Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche ciasteczka, które znikają w mig! W sam raz na piknik na zielonej trawce. Kilka składników, a tak wiele przyjemności :)
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 267
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4994
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4850
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44925
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 546
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 267
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4994
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4850
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44925
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 546
Składniki
Mąkę pszenną, pełnoziarnistą i proszek do pieczenia przesiać przez sitko, a następnie dodać pozostałe składniki. Wszystko wymieszać i wyrabiać (najlepiej rękami) ciasto.
Z gotowego ciasta wykrawać foremkami małe ciasteczka.
Ciasteczka posmarować roztrzepanym jajkiem i posypać cukrem i startą czekoladą.
Ciasteczka piec do zarumienienia przez ok 7-10 min. w temp. 160-180 stopni.
Smacznego !!!