Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękny i smaczny deser na Boże Narodzenie.
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 61
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 27
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 84
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5122
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 61
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 27
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 84
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5122
Składniki
Herbatniki zmielić w blenderze. Masło utrzeć z cukrem pudrem i cukrem waniliowym. Następnie dodać kakao i spirytus/aromat i ponownie zmiksować. Na końcu dodać zmielone herbatniki i zmiksować. Z powstałej masy formować stożki. Płatki Chocapic wbijać dookoła, zaczynając od dołu. Powstałe szyszki można posypać cukrem pudrem. Przechowywać w lodówce.