Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękny i smaczny deser na Boże Narodzenie.
mięso marchew fasolka szparagowa kalafior ziemniaki pokrojone w kostkę prz...
Odsłon: 13
Gęsta zupa z mnóstwem warzyw, pikantna dzięki przyprawie Cajun, a raki stanow...
Odsłon: 13
Przepis dnia
Kiedyś już chyba wspominałem, że przepis na ten sernik otrzymałem od mojej ps...
Odsłon: 972
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 189
mięso marchew fasolka szparagowa kalafior ziemniaki pokrojone w kostkę prz...
Odsłon: 13
Gęsta zupa z mnóstwem warzyw, pikantna dzięki przyprawie Cajun, a raki stanow...
Odsłon: 13
Przepis dnia
Kiedyś już chyba wspominałem, że przepis na ten sernik otrzymałem od mojej ps...
Odsłon: 972
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 189
Składniki
Herbatniki zmielić w blenderze. Masło utrzeć z cukrem pudrem i cukrem waniliowym. Następnie dodać kakao i spirytus/aromat i ponownie zmiksować. Na końcu dodać zmielone herbatniki i zmiksować. Z powstałej masy formować stożki. Płatki Chocapic wbijać dookoła, zaczynając od dołu. Powstałe szyszki można posypać cukrem pudrem. Przechowywać w lodówce.