Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie w wykonaniu ciasto z rabarbarem
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1252
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5778
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8812
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18380
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1252
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5778
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8812
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18380
Składniki
Jajka ubijam z cukrem na puszystą masę wlewam olej miksuje i dodaje make z proszkiem do pieczenia łącze wszystko. Gotowe ciasto wlewam do formy wyłożonej papierem do pieczenia równam.
Rabarbar myje obieram kroje w drobne kawałeczki mieszam i wykladam na ciasto ,ja dałam jeszcze kruszonkę bo miałam z imago ciasta mi zostało ale można bez. Ciasto piekłam 35 minut w 200 stopniach na środkowej półce bez termo obiegu. Gorące ciasto posypuje cukrem pudrem i czekam za ostygnie po dokładne wykonanie zapraszam na film. Smacznego.