Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, pachnące latem i cynamonem ciasto - dla wielbicieli wariacji na temat owoców.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 964
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4582
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1228
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 547
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 964
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4582
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1228
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 547
Składniki
Przygotować ciasto wg przepisu "Tarta z malinami" (zajrzyj do poprzedniego mojego przepisu).
Kiedy ciasto sobie leżakuje w lodówce, obrać jabłka i gruszki i pokroić je w ósemki.
Na podpieczone i podstudzone ciasto wylać krem przygotowany wg przepisu z "Tarty z malinami" (zamiast cytryny można użyć pomarańczy), ułożyć owoce. Całość posypać cynamonem.
Piec ok. 20 minut w 150 stopniach na termoobiegu - aż krem się ładnie zetnie.
Smacznego - najpyszniejsze ciepłe. :)