Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tonka Panna Cotta z mango sosem. Klasyczny wloski deser.Prosty w wykonaniu i przepyszny!POLECAM!
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 43
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 61
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 29
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 99
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 43
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 61
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 29
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 99
Składniki
Smietanke gotujemy z cukrem i z pasta Tankowca lub jego ziarenko.Zelatyne namoczyc w zimnej wodzie.Gdy smietanka zaczyna sie gotowac ,zdejmujemy z ognia i odstawiamy na bok na pare minut.Nastepnie dodajemy dobrze odcisnieta zelatyne i dobrze mieszamy.Panna Cotta jest gotowa.Wlewamy do fotemek lub filizanki i wkladamy najlepiej na noc do lodówki.
nastepnie za pomoca letniej wody wykladamy Panne Cotte na talerz.Obrane i zmiksowane mango gotujemy krótko z sokiem pomaranczowym,i zostawiamy do ostygniecia.Gdy sos jest juz zimny dekorujemy z Panna Cotta na talerzu! SMACZNEGO!