Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tonka Panna Cotta z mango sosem. Klasyczny wloski deser.Prosty w wykonaniu i przepyszny!POLECAM!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12172
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1366
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12863
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4708
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12172
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1366
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12863
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4708
Składniki
Smietanke gotujemy z cukrem i z pasta Tankowca lub jego ziarenko.Zelatyne namoczyc w zimnej wodzie.Gdy smietanka zaczyna sie gotowac ,zdejmujemy z ognia i odstawiamy na bok na pare minut.Nastepnie dodajemy dobrze odcisnieta zelatyne i dobrze mieszamy.Panna Cotta jest gotowa.Wlewamy do fotemek lub filizanki i wkladamy najlepiej na noc do lodówki.
nastepnie za pomoca letniej wody wykladamy Panne Cotte na talerz.Obrane i zmiksowane mango gotujemy krótko z sokiem pomaranczowym,i zostawiamy do ostygniecia.Gdy sos jest juz zimny dekorujemy z Panna Cotta na talerzu! SMACZNEGO!