Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tonka Panna Cotta z mango sosem. Klasyczny wloski deser.Prosty w wykonaniu i przepyszny!POLECAM!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1517
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1264
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1359
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1130
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1517
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1264
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1359
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1130
Składniki
Smietanke gotujemy z cukrem i z pasta Tankowca lub jego ziarenko.Zelatyne namoczyc w zimnej wodzie.Gdy smietanka zaczyna sie gotowac ,zdejmujemy z ognia i odstawiamy na bok na pare minut.Nastepnie dodajemy dobrze odcisnieta zelatyne i dobrze mieszamy.Panna Cotta jest gotowa.Wlewamy do fotemek lub filizanki i wkladamy najlepiej na noc do lodówki.
nastepnie za pomoca letniej wody wykladamy Panne Cotte na talerz.Obrane i zmiksowane mango gotujemy krótko z sokiem pomaranczowym,i zostawiamy do ostygniecia.Gdy sos jest juz zimny dekorujemy z Panna Cotta na talerzu! SMACZNEGO!