Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Torcik makowy na cieplejsze dni
Białka ubić z cukrem dodać żółtka po jednym, następnie kokos, mak ciągle miksując i proszek do pieczenia. Wlać na blaszkę piec 15-20 min,. w temp. 180 stopni C.
2 kg jabłek smażymy z jednym opakowaniem cukru waniliowego i cynamonem ( według uznania). Ostudzone mieszamy z rozpuszczonymi w niewielkiej ilości wodzie dwoma galaretkami agrestowymi lub cytrynowymi i po ostudzeniu aby były zimne nakładamy na spód makowo -kokosowy.
Na wystudzone jabłka nakładamy ciepły budyń śmietankowy ugotowany w mniejszych ilościach mleka niż podany na torebkach aby był gęstszy.
Ciasto wkładamy do lodówki na całą noc.
Harira po mojemu, czyli inspiracja Marokiem
Odsłon: 1487
Makaron z warzywami i omletem oscypkowym w sosie orzechowo-sezamowym. Ogórki...
Odsłon: 178
Są to krokiety z farszem zrobionym z mrożonej mieszanki warzywnej do dań chiń...
Odsłon: 46
Fenomenalna tarta, sprawdzi się zarówno jako danie obiadowe dla całej rodziny...
Odsłon: 103
Szybka w przygotowaniu, idealna do zabrania do pracy.
Odsłon: 85
Jedna z moich ulubionych letnich sałatek do pracy, szybka w przygotowaniu i p...
Odsłon: 97
Makaron z warzywami i omletem oscypkowym w sosie orzechowo-sezamowym. Ogórki...
Odsłon: 178
Są to krokiety z farszem zrobionym z mrożonej mieszanki warzywnej do dań chiń...
Odsłon: 46
Fenomenalna tarta, sprawdzi się zarówno jako danie obiadowe dla całej rodziny...
Odsłon: 103
Szybka w przygotowaniu, idealna do zabrania do pracy.
Odsłon: 85
Jedna z moich ulubionych letnich sałatek do pracy, szybka w przygotowaniu i p...
Odsłon: 97
Składniki
Białka ubić z cukrem dodać żółtka po jednym, następnie kokos, mak ciągle miksując i proszek do pieczenia. Wlać na blaszkę piec 15-20 min,. w temp. 180 stopni C.
2 kg jabłek smażymy z jednym opakowaniem cukru waniliowego i cynamonem ( według uznania). Ostudzone mieszamy z rozpuszczonymi w niewielkiej ilości wodzie dwoma galaretkami agrestowymi lub cytrynowymi i po ostudzeniu aby były zimne nakładamy na spód makowo -kokosowy.
Na wystudzone jabłka nakładamy ciepły budyń śmietankowy ugotowany w mniejszych ilościach mleka niż podany na torebkach aby był gęstszy. Ciasto wkładamy do lodówki na całą noc.
Przepisy Desery
Desery
MLECZNE CIASTO Z MALINAMI ( EKSPRESOWE )
Desery
Pancakes jogurtowe
Desery
EKSPRESOWE CIASTO Z BIAŁEK Z MALINAMI
Desery
Tarta owocowa
MLECZNE CIASTO Z MALINAMI ( EKSPRESOWE )
Latem zawsze mamy ochotę na szybkie ciasta z sezonowymi owocami. Większość cz...
Odsłon: 159
Pancakes jogurtowe
pyszne puszyste Pancakes jogurtowe
Odsłon: 69