Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie czekolady z malinami w sam raz na letnie uroczystości-lekki deser
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
Masło utrzeć z cukrem dodać żółtka.Połączyć z mąką kakao i proszkiem do pieczenia.z białek ubić pianę i dodać do masy delikatnie wymieszać i przełożyć do tortownicy o śr min.26 cm.Piec ok 30 min w temp.190 stopni
Galaretkę rozpuszczoną i ostudzoną ubić z mleczkiem,wmieszać maliny zostawiając część do dekoracji wylać na upieczony spód .Udekorować malinami i posypać czekoladą.