Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Torcik przygotowałam dla mojej 6 letniej wnusi Magdaleny. Torcik bardzo prosty w przygotowaniu i smaczny. Przygotowany z kremem śmietankowym z brzoskwiniami i obłożony kremem malinowym na górze opłatek z Barbie. Polecam
mikser, tortownica, papier do pieczenia, łyzka drewniana, miska, szklanka,
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1510
Te krokiety dziadowskie udowadniają, że możesz stworzyć pyszne danie, wykorzy...
Odsłon: 27627
Śledzie po diabelsku to idealny przepis dla miłośników mocniejszych i bardzie...
Odsłon: 3111
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 4483
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1510
Te krokiety dziadowskie udowadniają, że możesz stworzyć pyszne danie, wykorzy...
Odsłon: 27627
Śledzie po diabelsku to idealny przepis dla miłośników mocniejszych i bardzie...
Odsłon: 3111
Polecam. Domownicy byli zgodni. To jest pyszne. Na zdrowie.
Odsłon: 4483
Składniki
Biszkopt ; oto link do przepisu -https://smaker.pl/przepisy-desery/przepis-najprostszy-przepis-na-biszkopt,2018087,bozena1960.html Krem śmietankowy z brzoskwiniami; https://smaker.pl/przepisy-desery/przepis-najlepszy-krem-smietankowy-z-brzoskwiniami,2018092,bozena1960.html Krem malinowy ; oto link do przepisu - https://smaker.pl/przepisy-desery/przepis-prosty-krem-malinowy,2018170,bozena1960.html Składanie tortu; Biszkopt kroimy na trzy blaty. Spód biszkoptu nasączamy ponczem , smarujemy dżemem z czarnej porzeczki, rozkładamy połowę kremu śmietankowego z brzoskwiniami. Nakładamy drugi blat dociskamy , nasączamy ponczem i rozkładamy pozostały krem śmietankowy z brzoskwiniami. Nakładamy trzeci ostatni blat. Cały tort smarujemy kremem malinowym zostawiając część kremu na rozetki. Na środek przykładamy opłatek z Barbie. delikatnie go dociskając po bokach dookoła toru. Z pozostałego kremu malinowego robimy w koło tortu rozetki. Na spodzie układamy drażetki M& M i żelki misie. Tort schładzamy w lodówce co najmniej 2 - 3 godziny. Smacznego
Biszkopt smarujemy dżemem i nakładamy część kremu śmietankowego z brzoskwiniami.
Tort po złożeniu.
Tort gotowy do podania.