Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie każdy ma super zdolności kulinarne, ale na pewno każdy ma kogoś komu chciałby zrobić tort samodzielnie. Tort bezowy to super pomysł dla osób które boją się o swoje wypieki :) przygotujemy go zaledwie w 20 min.
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6051
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1844
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6051
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1844
 
         
         
                Składniki
Śmietanę trzymaną wcześniej w lodówce ubijamy wraz z śmietan fixem do uzyskania pożądanej przez nas konsystencji. Na pierwszy blat wykładamy 1/3 ubitej śmietany następnie dodajemy umyte odsączone z wody maliny. Przykrywamy kolejnym spodem, nakładamy 1/3 ubitej śmietany i borówki. Układamy ostatni spód wykładamy resztę bitej śmietany, dekorujemy mini bezami oraz owocami.
Tort trzymamy w zamrażalce bądź lodówce z niską temperaturą wyjmując go przed podaniem ok 1 godzinę.