Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny torcik,polecam!Dekoracja z ryzowym papierem,wszystkie linki na filmie w opisie.Polecam!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10674
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4796
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9103
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1347
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10674
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4796
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9103
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1347
Składniki
Wszystkie linki sa w opisie na moim kanale.Czerwone porzeczki gotujemy ,przecieramy przez sitko i studzimy. Spód czekoladowy przekladamy ganache i smarujemy porzeczkami.Ubijamy maslo przez 15 min.do bialosci.Dodajemy dobrze schlodzone mleczko i mieszamy do polaczenia skladników. Tort tynkujemy i chladzimy.Tynkujemy drugi raz.
Przystepujemy do dekoracji.Liternk z masy cukrowej pomalowane na zloto,dekoracja z papieru ryzowego i jezyny.Wszystkie linki sa w opisie na moim kanale.Zapraszam!