Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny torcik,polecam!Dekoracja z ryzowym papierem,wszystkie linki na filmie w opisie.Polecam!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30943
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3648
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4724
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30943
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3648
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4724
Składniki
Wszystkie linki sa w opisie na moim kanale.Czerwone porzeczki gotujemy ,przecieramy przez sitko i studzimy. Spód czekoladowy przekladamy ganache i smarujemy porzeczkami.Ubijamy maslo przez 15 min.do bialosci.Dodajemy dobrze schlodzone mleczko i mieszamy do polaczenia skladników. Tort tynkujemy i chladzimy.Tynkujemy drugi raz.
Przystepujemy do dekoracji.Liternk z masy cukrowej pomalowane na zloto,dekoracja z papieru ryzowego i jezyny.Wszystkie linki sa w opisie na moim kanale.Zapraszam!