Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny torcik,polecam!Dekoracja z ryzowym papierem,wszystkie linki na filmie w opisie.Polecam!
Wszystkie linki sa w opisie na moim kanale.Czerwone porzeczki gotujemy ,przecieramy przez sitko i studzimy.
Spód czekoladowy przekladamy ganache i smarujemy porzeczkami.Ubijamy maslo przez 15 min.do bialosci.Dodajemy dobrze schlodzone mleczko i mieszamy do polaczenia skladników.
Tort tynkujemy i chladzimy.Tynkujemy drugi raz.
Przystepujemy do dekoracji.Liternk z masy cukrowej pomalowane na zloto,dekoracja z papieru ryzowego i jezyny.Wszystkie linki sa w opisie na moim kanale.Zapraszam!
Lekki, niebanalny placek z owocami okryty chrupiącą kruszonką.
Odsłon: 8395
Sentymentalny powrót w lata dzieciństwa ,każde dziecko lubi rurki z kremem.
Odsłon: 16291
Minął piekny weekend i wielu z Państwa korzystało z uroków odpoczynku a główn...
Odsłon: 187
Jak zachować cukinię na dłużej? Można zrobić z niej przetwory na zimę. Cukini...
Odsłon: 51
Ta tarta to prawdziwa uczta dla podniebienia :) Nie wymaga pieczenia, fajnie...
Odsłon: 96
Doskonały smakołyk do kawy. Sernik na kruchym spodzie z porzeczkami i galaret...
Odsłon: 72
Nie macie pomysłu, jak wykorzystać cukinię w kuchni? Przygotujcie z niej smac...
Odsłon: 143
Minął piekny weekend i wielu z Państwa korzystało z uroków odpoczynku a główn...
Odsłon: 187
Jak zachować cukinię na dłużej? Można zrobić z niej przetwory na zimę. Cukini...
Odsłon: 51
Ta tarta to prawdziwa uczta dla podniebienia :) Nie wymaga pieczenia, fajnie...
Odsłon: 96
Doskonały smakołyk do kawy. Sernik na kruchym spodzie z porzeczkami i galaret...
Odsłon: 72
Nie macie pomysłu, jak wykorzystać cukinię w kuchni? Przygotujcie z niej smac...
Odsłon: 143
Składniki
Wszystkie linki sa w opisie na moim kanale.Czerwone porzeczki gotujemy ,przecieramy przez sitko i studzimy. Spód czekoladowy przekladamy ganache i smarujemy porzeczkami.Ubijamy maslo przez 15 min.do bialosci.Dodajemy dobrze schlodzone mleczko i mieszamy do polaczenia skladników. Tort tynkujemy i chladzimy.Tynkujemy drugi raz.
Przystepujemy do dekoracji.Liternk z masy cukrowej pomalowane na zloto,dekoracja z papieru ryzowego i jezyny.Wszystkie linki sa w opisie na moim kanale.Zapraszam!
Przepisy Desery
Desery
Sernik na zimno z porzeczkami i galaretką
Desery
Najprostszy przepis na ciasto czekoladowe
Desery
Odrywane bułki drożdzowe z wiśniami
Desery
Ciasto przekładaniec
Sernik na zimno z porzeczkami i galaretką
Doskonały smakołyk do kawy. Sernik na kruchym spodzie z porzeczkami i galaret...
Odsłon: 72
Najprostszy przepis na ciasto czekoladowe
Naszła was ochota na coś słodkiego, ale nie chcecie tracić czasu na robienie...
Odsłon: 129