Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 442
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 442
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
upiec biszkopt przekroić go na 3 części złożyć razem. Wyciąć odpowiedni kształt, nasączyć syropem z brzoskwiń każdy płat. ubitą śmietanę wyłożyć na pokrojone brzoskwinie ułożone na pierwszym płacie. Przykryć drugim nasączyć wyłożyć piankę przygotowaną ze śmietany i tężejącej galaretki przykryć trzecim płatem.
pączka przekroić na pół uformować piersi. całość pokryć kremem czekoladowym formując sylwetkę bieliznę robimy z pianki truskawkowej ozdobić .I ŻYCZĘ MIŁEJ NIESPODZIANKI