Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 86
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 176
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 160
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 7534
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 86
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 176
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 160
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 7534
Składniki
upiec biszkopt przekroić go na 3 części złożyć razem. Wyciąć odpowiedni kształt, nasączyć syropem z brzoskwiń każdy płat. ubitą śmietanę wyłożyć na pokrojone brzoskwinie ułożone na pierwszym płacie. Przykryć drugim nasączyć wyłożyć piankę przygotowaną ze śmietany i tężejącej galaretki przykryć trzecim płatem.
pączka przekroić na pół uformować piersi. całość pokryć kremem czekoladowym formując sylwetkę bieliznę robimy z pianki truskawkowej ozdobić .I ŻYCZĘ MIŁEJ NIESPODZIANKI