Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny deser na każdą okazję. Mieszanina twarogu, śmietany i truskawek. Przyypomina serniczek na zimno.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11076
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3531
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1200
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4212
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 385
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11076
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3531
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1200
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4212
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 385
Składniki
Galaretkę wieloowocową rozpuszczam w wodzie jak na opakowaniu i pozostawiam do ostygnięcia. Galaretkę truskawkową rozpuszczam w 200 ml. wody i studzę. Truskawki myję i blęduję.
Na spód blachy lub miski rozkładam biszkopty.Śmietanę ubijam na sztywno , dodaję twaróg , truskawki i tężejącą galaretkę truskawkową. Dokładnie mieszam i wylewam na biszkopty. Wkładam do lodówki na 30 minut. Wieloowocową galaretkę tnę na kawałki i posypuję deser.