Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 18
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 5726
Chcesz przygotować obiad na niedzielę, który nie tylko zachwyci wszystkich do...
Odsłon: 48
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 18
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 5726
Chcesz przygotować obiad na niedzielę, który nie tylko zachwyci wszystkich do...
Odsłon: 48
Składniki
Galaretkę rozpuścić w 450 ml wody i pozostawić do wystudzenia. Biszkopty połamać i poukładać na dnie pucharków, wyłożyć maliny (kilka zostawić do dekoracji) i zalać galaretką. Wstawić do lodówki, aby galaretka stężała.
Mascarpone ubić ze śmietanką, cukrem pudrem, przełożyć do rękawa cukierniczego i wyłożyć krem na galaretkę. Na krem pokruszyć bezę, posypać startą czekoladą i udekorować pozostałymi truskawkami . Deser podawać schłodzony.