Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mój twarożek do naleśników przygotowałam z dodatkiem śmietany 18 % ,cukru i cukru waniliowego. Polecam
miska, widelec, łyżka,
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4562
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34323
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2033
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113721
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4562
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34323
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2033
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113721
Składniki
Twarożek przełóż do miski, nie trzeba mielić tylko rozgnieść widelcem. Do przygotowanego sera dołożyć śmietanę , cukier i cukier waniliowy do smaku. Wymieszać i spróbować czy dołożyć cukru czy śmietany. Twarożek ma by gęsty, nie za rzadki bo będzie wyciekał z naleśników. Do twarożku można dodać żółtko ale nie koniecznie. Możemy również dodać owoce czy rodzynki jak kto lubi. Smacznego
Twarożek gotowy .