Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki deser do kawki ;)
Do garnka wlewamy wodę, wkładamy do niego puszkę z mlekiem i gotujemy przez około 3 godziny(wodę co jakiś czas uzupełniamy by puszka była pokryta wodą). Po ugotowaniu i ostudzeniu puszki z mlekiem, otwieramy ją i przekładamy wafle powstałą masą kajmakową. Gdy masa będzie zbyt gęsta można ją zmiksować.
Po przełożeniu docisnąć wafle (np. grubą książką)
Smacznego! :)
Bardzo sycące „fit” danie, przyrządzone na specjalne życzenie.
Odsłon: 306
Przepis dnia
Takie danie to smak z dzieciństwa,robiła mi go babcia.Nie każdy zna lub pamię...
Odsłon: 33002
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kolejne ciasto siostry Anastazji, oczywiście do przepisu...
Odsłon: 31613
Soczysta pieczeń z karkówki, bardzo aromatyczna i smaczna.
Odsłon: 9594
Bardzo sycące „fit” danie, przyrządzone na specjalne życzenie.
Odsłon: 306
Przepis dnia
Takie danie to smak z dzieciństwa,robiła mi go babcia.Nie każdy zna lub pamię...
Odsłon: 33002
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kolejne ciasto siostry Anastazji, oczywiście do przepisu...
Odsłon: 31613
Soczysta pieczeń z karkówki, bardzo aromatyczna i smaczna.
Odsłon: 9594
Składniki
Do garnka wlewamy wodę, wkładamy do niego puszkę z mlekiem i gotujemy przez około 3 godziny(wodę co jakiś czas uzupełniamy by puszka była pokryta wodą). Po ugotowaniu i ostudzeniu puszki z mlekiem, otwieramy ją i przekładamy wafle powstałą masą kajmakową. Gdy masa będzie zbyt gęsta można ją zmiksować. Po przełożeniu docisnąć wafle (np. grubą książką) Smacznego! :)
Przepisy Desery
Desery
Truskawkowo-rabarbarowe tiramisu
Desery
Ptysie z bitą śmietaną
Desery
Ucierane ciasto z rabarbarem
Desery
Ciasto palma
Truskawkowo-rabarbarowe tiramisu
Tiramisu to klasyczny, włoski deser, co nie znaczy, że nie można go modyfikow...
Odsłon: 557
Ptysie z bitą śmietaną
Dzisiaj po raz pierwszy przygotowałam ptysie z bitą śmietaną. Bałam się zab...
Odsłon: 263