Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy w domu brakuje jajek i mleka, to i tak nic nie stoi na przeszkodzie, by przygotować dobre ciasto. Tak przygotowana babka jest wilgotna i smaczna.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 231
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 1872
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1828
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3509
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28004
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 231
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 1872
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1828
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3509
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28004
Składniki
Wszystkie sypkie składniki dokładnie odmierzamy i umieszczamy w misce, mieszamy. Następnie dodajemy płynne składniki i mieszamy dokładnie łyżką do połączenia składników. Ciasto przekładamy do keksówki i pieczemy do suchego patyczka ok. 30 minut w temperaturze 180 stopni. Po wystudzeniu lukrujemy lub posypujemy cukrem pudrem.