Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy w domu brakuje jajek i mleka, to i tak nic nie stoi na przeszkodzie, by przygotować dobre ciasto. Tak przygotowana babka jest wilgotna i smaczna.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8232
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1187
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10000
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4573
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 609
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8232
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1187
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10000
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4573
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 609
Składniki
Wszystkie sypkie składniki dokładnie odmierzamy i umieszczamy w misce, mieszamy. Następnie dodajemy płynne składniki i mieszamy dokładnie łyżką do połączenia składników. Ciasto przekładamy do keksówki i pieczemy do suchego patyczka ok. 30 minut w temperaturze 180 stopni. Po wystudzeniu lukrujemy lub posypujemy cukrem pudrem.