Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, sycące lody idealne dla wegan, osób na diecie bezlaktozowej, bezglutenowej oraz LOW FODMAP
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414493
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2319
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414493
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2319
Składniki
Orzechy drobno siekamy, przesypujemy do miski. W misie blendera umieszczamy banany i masło orzechowe, miksujemy na gładką masę, przelewamy do orzechów i dokładnie mieszamy. Tak przygotowaną masę przekładamy do pojemniczka lub 5 małych foremek i wkładamy do zamrażarki na kilka godzin. Gotowe! :)