Do góry

Desery Przepis na:

Wegańskie lody orzechowe

Wegańskie lody orzechowe

Autor:

Przepisów i artykułów: 13 Ocena: 65

Dodano:

Odsłon: 177

Pyszne, sycące lody idealne dla wegan, osób na diecie bezlaktozowej, bezglutenowej oraz LOW FODMAP
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Orzechy drobno siekamy, przesypujemy do miski. W misie blendera umieszczamy banany i masło orzechowe, miksujemy na gładką masę, przelewamy do orzechów i dokładnie mieszamy. Tak przygotowaną masę przekładamy do pojemniczka lub 5 małych foremek i wkładamy do zamrażarki na kilka godzin. Gotowe! :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń