Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszyste, nie za słodkie. Idealne :)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11250
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1204
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11792
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1611
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11250
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1204
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11792
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1611
Składniki
Przygotuj dwie miseczki. W jednej wymieszaj przesiane składniki sypkie. W drugiej wymieszaj mokre. Mokre składniki powoli wlej do miseczki z suchymi i wymieszaj.
Nie musi być dokładnie, więc nie przejmuj się, jak zostaną grudki. W babeczkach dozwolone jest, a nawet wskazane pozostawienie grudek, żeby były one delikatne i puszyste :)
Nastaw piekarnik na 200stopni. Niech się dobrze rozgrzeje.
Do papilotek wlej masę babeczkową, piekarnik zmniejsz na 180stopni i piecz cudeńka przez 15-20 minut. Smacznego ^.^