Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszyste, nie za słodkie. Idealne :)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11051
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6338
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5407
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13308
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5071
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11051
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6338
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5407
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13308
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5071
Składniki
Przygotuj dwie miseczki. W jednej wymieszaj przesiane składniki sypkie. W drugiej wymieszaj mokre. Mokre składniki powoli wlej do miseczki z suchymi i wymieszaj.
Nie musi być dokładnie, więc nie przejmuj się, jak zostaną grudki. W babeczkach dozwolone jest, a nawet wskazane pozostawienie grudek, żeby były one delikatne i puszyste :)
Nastaw piekarnik na 200stopni. Niech się dobrze rozgrzeje.
Do papilotek wlej masę babeczkową, piekarnik zmniejsz na 180stopni i piecz cudeńka przez 15-20 minut. Smacznego ^.^