Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszyste, nie za słodkie. Idealne :)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2411
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4557
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1638
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 496
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2411
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4557
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1638
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 496
Składniki
Przygotuj dwie miseczki. W jednej wymieszaj przesiane składniki sypkie. W drugiej wymieszaj mokre. Mokre składniki powoli wlej do miseczki z suchymi i wymieszaj.
Nie musi być dokładnie, więc nie przejmuj się, jak zostaną grudki. W babeczkach dozwolone jest, a nawet wskazane pozostawienie grudek, żeby były one delikatne i puszyste :)
Nastaw piekarnik na 200stopni. Niech się dobrze rozgrzeje.
Do papilotek wlej masę babeczkową, piekarnik zmniejsz na 180stopni i piecz cudeńka przez 15-20 minut. Smacznego ^.^