Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Babeczki zachwycą Was smakiem, a to za sprawą gałki muszkatułowej.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 156
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1937
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 497
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15731
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 156
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1937
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 497
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15731
Składniki
Utrzeć masło z cukrem. Nie przerywając ucierania dodawać po jednym jajku. Dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, gałką muszkatułową i szczyptą soli. Wymieszać drewnianą łyżką. Na koniec dodać rodzynki i delikatnie zamieszać. Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni około 20 min lub do tzw. „suchego patyczka”. Foremki na babeczki wysmaruj tłuszczem i obsyp bułką tartą, aby zapobiec przywarciu ciasta.
przepis na polewe czekoladowa znajdziesz na blogu