Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28605
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2178
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28605
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2178
Składniki
Wszystkie składniki (bez mąki i 3/4 szkl. zimnej wody) zagotować w rondelku . W pozostawionej wodzie rozpuścić mąkę i wlać do wrzącej zawartości rondla , gotować jeszcze ok.1 min na małym ogniu i delikatnie (żeby do reszty nie rozciapkać borówek) mieszać.
Gotowy kisiel przelać do pucharów i spożywać na ciepło ... gdy jest zimno lub na zimno... gdy jest ciepło :)