Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 13387
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1347
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39606
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 13387
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1347
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 39606
Składniki
Wykonanie: Galaretkę poziomkową gotujemy według opisu na opakowaniu, po czym wlewamy po równo do wcześniej przygotowanych pucharków i odstawiamy do zastygnięcia. Gdy galaretka zacznie zastygać, przygotowujemy kolejną galaretkę o smaku bursztynowym, lekko studzimy i zalewamy drugą warstwę w pucharkach i ponownie odstawiamy. Górną warstwę w pucharkach zalewamy galaretką o smaku kiwi. Bitą śmietanę ubić według przepisu na opakowaniu, wyłożyć na schłodzoną galaretkę i posypać startą czekoladą.