Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten kremowy i delikatny smak- świetna na podwieczorek, czy śniadanie!
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117480
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8136
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3043
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1802
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1392
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117480
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8136
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3043
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1802
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1392
Składniki
Kaszę kukurydzianą ugotować (cały czas mieszając, do momentu zgęstnienia).
Banana zblendować i wymieszać z kaszą, a morele obrać ze skórek.
W formie do zapiekania ułożyć warstwę kaszy, następnie morele posypane cynamonem, pokruszone migdały i na wierzch kolejną warstwę kaszy (całość można oprószyć cynamonem).
Zapiekać około 20 minut w temperaturze 180 stopni, podawać z jogurtem naturalnym.