Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten kremowy i delikatny smak- świetna na podwieczorek, czy śniadanie!
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 386
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 53
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 399
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 386
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 53
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 399
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Składniki
Kaszę kukurydzianą ugotować (cały czas mieszając, do momentu zgęstnienia).
Banana zblendować i wymieszać z kaszą, a morele obrać ze skórek.
W formie do zapiekania ułożyć warstwę kaszy, następnie morele posypane cynamonem, pokruszone migdały i na wierzch kolejną warstwę kaszy (całość można oprószyć cynamonem).
Zapiekać około 20 minut w temperaturze 180 stopni, podawać z jogurtem naturalnym.