Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten kremowy i delikatny smak- świetna na podwieczorek, czy śniadanie!
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8753
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 84
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8753
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 84
Składniki
Kaszę kukurydzianą ugotować (cały czas mieszając, do momentu zgęstnienia).
Banana zblendować i wymieszać z kaszą, a morele obrać ze skórek.
W formie do zapiekania ułożyć warstwę kaszy, następnie morele posypane cynamonem, pokruszone migdały i na wierzch kolejną warstwę kaszy (całość można oprószyć cynamonem).
Zapiekać około 20 minut w temperaturze 180 stopni, podawać z jogurtem naturalnym.