Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna propozycja zarówno na śniadanie, jak i w ramach deseru, przyjemnie pachnąca wanilią.
Naczynie do zapiekania, mikser lub blender, miska, łyżka.
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 514
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2675
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 736
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2934
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 514
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2675
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 736
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 2934
Składniki
W misce umieścić biały ser, wbić jajka oraz dodać jogurt naturalny, erytrytol (można zamienić na miód lub cukier, ilość substancji słodzącej regulować wedle własnego smaku, ja dodałam 5 łyżek erytrytolu i było w porządku) oraz kilka kropli aromatu waniliowego i cukier waniliowy. Wszystkie składniki umieszczone w misce zmiksować mikserem lub blenderem. Do połączonych składników dodać płatki owsiane i wszystko wymieszać już ręcznie. Przelać masę do naczynia do zapiekania i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni. Piekło się około 45 - 60 minut.