Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywna propozycja zarówno na śniadanie, jak i w ramach deseru, przyjemnie pachnąca wanilią.
Naczynie do zapiekania, mikser lub blender, miska, łyżka.
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85263
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2563
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9997
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4020
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7120
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85263
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2563
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9997
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4020
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7120
Składniki
W misce umieścić biały ser, wbić jajka oraz dodać jogurt naturalny, erytrytol (można zamienić na miód lub cukier, ilość substancji słodzącej regulować wedle własnego smaku, ja dodałam 5 łyżek erytrytolu i było w porządku) oraz kilka kropli aromatu waniliowego i cukier waniliowy. Wszystkie składniki umieszczone w misce zmiksować mikserem lub blenderem. Do połączonych składników dodać płatki owsiane i wszystko wymieszać już ręcznie. Przelać masę do naczynia do zapiekania i wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni. Piekło się około 45 - 60 minut.