Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od razu mówimy. Na weselu nie byliśmy i ryżu nie zbieraliśmy :P Po prostu jak zwykle sypnęło się z paczki. Jabłka pod ręką akurat były. W zasadzie to można nazwać to takim fajnym ciastem, bo idealnie kroi się na zimno, do tego sos śmietanowo-waniliowy i odjazd :P A więc tak:
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 103
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 745
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 837
Polecam.
Odsłon: 581
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 480
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 103
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 745
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 837
Polecam.
Odsłon: 581
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 480
Składniki
Ugotowany al’ dente ryż mieszamy ze startymi na dużych oczkach jabłkami, śmietaną, jajkiem, cynamonem (ile lubcie) i ksylitolem (do smaku). Przekładamy do jednorazowej keksówki i pieczemy 35 min w temperaturze 180°C.