Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ciasteczko bez pieczenia.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1552
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1306
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1377
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1263
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1552
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1306
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1377
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1263
Składniki
Formę kwadratową o boku około 20 centymetrów wykładamy papierem do pieczenia. Żelatynę rozpuszczamy w odrobinie wrzątku. Śmietanę ubijamy na sztywno dolewając mleko skondensowane, a następnie chłodną żelatynę. W formie układamy pierwszą warstwę herbatników następnie 1/3 kremu, i tak aż do wyczerpania składników. Wkładamy do lodówki by herbatniki zmiękły. SMACZNEGO