Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrobisz je w 5 Minut! Łatwo! Szybko! Pysznie! Po wiecej inspiracji zapraszam na mój YouTube kanal Slodki Smak Pasji
Forma 7 cm, miska,mikser,sitko,szpatułka.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8645
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1263
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10269
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4667
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 735
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8645
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1263
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10269
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4667
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 735
Składniki
Za pomoca foremki wykrawamy serduszka. Smarujemy je roztrzepanym jajkiem. Pieczemy w nagrzanym do 200 stopni piekarniku góra/dól przez ok.12 minut.
W tym czasie ubijamy 200ml smietanki kremówki z cukrem,wanilia i smietanka fix na puszysta mase.
Po wystudzeniu serduszek za pomoca rekawa cukierniczego z okragla tylka wyciskamy smietane, dajemy maline i tak na przemian po calej powierzchni serduszka. Nastepnie nakladamy druga polowe i posypujemy cukrem pudrem , boki mozna jeszcze udekorowac listkami miety.
Smacznego!