Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sos jest bazą do wielu potraw: pulpety, klopsy, mięsa różne,gołąbki,ryby, do makaronu.........SMACZNEGO!!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1907
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3865
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3634
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 444
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1907
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3865
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3634
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 444
Składniki
na oleju zeszklić pokrojoną w kosteczkę cebulę posypaną cukrem, wsypać obraną marchew i startą na tarce grubsze oczka, podsmażać z cebulą z 5 minut mieszając, dodać z praski wyciśnięte ząbki czosnku i podsmażać z 2 minuty,dodać kostkę rosołową wlać przecier pomidorowy z pudełka (lub jak są to zmiksowane świeże pomidory z 10 sztuk), wlać wodę i gotować na średnim ogniu z 10 minut do sosu wsypać posiekaną natkę pietruszki, świeżo mielony pieprz czarny