Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polski bigos ,bardzo smaczny inny niż tradycyjny. Bez dodatku wędlin i mięsa,zdrowa wersja.
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21695
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 310
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 297
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21695
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 310
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 297
Składniki
Kapustę poszatkować wrzuić do rondla. Pieczarki pokroić talarki dodać do kapusty. Pomidory pokroić w kostkę wcześniej sparzyć i obrać ze skórki. Cukinię przekroić na cztery części i również pokroić kostkę. Wszytko dać do rondla wlać wody do 1/3 wysokości . Dodać kminek,ziele i liście,na końcu paprykę w proszku. Gotować około pół godz.wszystko jest młode,więc długo nie musimy gotować . Zrobić zasmażkę z masła i mąki,dodać do bigosu .Na końcu dać posiekany koperek i zagotować. Doprawić do smaku pieprzem i solą ja jeszcze dodaję maggi.
Smacznego!