Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polski bigos ,bardzo smaczny inny niż tradycyjny. Bez dodatku wędlin i mięsa,zdrowa wersja.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 18992
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19898
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 18992
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19898
Składniki
Kapustę poszatkować wrzuić do rondla. Pieczarki pokroić talarki dodać do kapusty. Pomidory pokroić w kostkę wcześniej sparzyć i obrać ze skórki. Cukinię przekroić na cztery części i również pokroić kostkę. Wszytko dać do rondla wlać wody do 1/3 wysokości . Dodać kminek,ziele i liście,na końcu paprykę w proszku. Gotować około pół godz.wszystko jest młode,więc długo nie musimy gotować . Zrobić zasmażkę z masła i mąki,dodać do bigosu .Na końcu dać posiekany koperek i zagotować. Doprawić do smaku pieprzem i solą ja jeszcze dodaję maggi.
Smacznego!