Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na ciasto Izaura, łączące w sobie warstwy wilgotnego ciasta...
Odsłon: 21236
Proste a zarazem bardzo smaczne połączenie dwóch składników które wydawać by...
Odsłon: 25342
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 111
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na ciasto Izaura, łączące w sobie warstwy wilgotnego ciasta...
Odsłon: 21236
Proste a zarazem bardzo smaczne połączenie dwóch składników które wydawać by...
Odsłon: 25342
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 111
Składniki
Fasolkę namacza się przez noc i gotuje w osolonej wodzie z kminem jedną godzinę. Można użyć fasoli z puszki. Potem wystarczy doprawić fasolkę i ją zmiksować. Pastę posypuje się usmażoną cebulą i skrapia się oliwą.
:)))
Smacznego :)