Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1061
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1009
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12918
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1061
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1009
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12918
Składniki
Fasolkę namacza się przez noc i gotuje w osolonej wodzie z kminem jedną godzinę. Można użyć fasoli z puszki. Potem wystarczy doprawić fasolkę i ją zmiksować. Pastę posypuje się usmażoną cebulą i skrapia się oliwą.
:)))
Smacznego :)