Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1821
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1583
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1542
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2033
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1821
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1583
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1542
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2033
Składniki
Fasolkę namacza się przez noc i gotuje w osolonej wodzie z kminem jedną godzinę. Można użyć fasoli z puszki. Potem wystarczy doprawić fasolkę i ją zmiksować. Pastę posypuje się usmażoną cebulą i skrapia się oliwą.
:)))
Smacznego :)