Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15745
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałą i szybką zakąskę świąteczną. Z...
Odsłon: 1484
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 15745
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałą i szybką zakąskę świąteczną. Z...
Odsłon: 1484
Składniki
Fasolkę namacza się przez noc i gotuje w osolonej wodzie z kminem jedną godzinę. Można użyć fasoli z puszki. Potem wystarczy doprawić fasolkę i ją zmiksować. Pastę posypuje się usmażoną cebulą i skrapia się oliwą.
:)))
Smacznego :)