Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36010
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1309
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1795
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36010
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1309
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1795
        
        Składniki
Fasolkę namacza się przez noc i gotuje w osolonej wodzie z kminem jedną godzinę. Można użyć fasoli z puszki. Potem wystarczy doprawić fasolkę i ją zmiksować. Pastę posypuje się usmażoną cebulą i skrapia się oliwą.
:)))
Smacznego :)