Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Są tu jacyś fani cebuli? :) Jeżeli tak to te placki są dla Ciebie! ;) Bardzo...
Odsłon: 15
Polecam np na kolację. Jest to też doskonała przekąska na rodzinnych spotkan...
Odsłon: 231
Są tu jacyś fani cebuli? :) Jeżeli tak to te placki są dla Ciebie! ;) Bardzo...
Odsłon: 15
Polecam np na kolację. Jest to też doskonała przekąska na rodzinnych spotkan...
Odsłon: 231
Składniki
Fasolkę namacza się przez noc i gotuje w osolonej wodzie z kminem jedną godzinę. Można użyć fasoli z puszki. Potem wystarczy doprawić fasolkę i ją zmiksować. Pastę posypuje się usmażoną cebulą i skrapia się oliwą.
:)))
Smacznego :)