Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bób, to warzywo, które właśnie latem, na przełomie czerwca i sierpnia, dominuje na straganach.
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 22
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 467
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 1493
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 152
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 22
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 467
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 1493
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 152
Składniki
Wykonanie: Bób ugotować w osolonej wodzie i odcedzić. Oliwę wymieszać z sokiem z cytryny, dodawać kolejno zmielone przyprawy. Dokładnie wymieszać i polać ugotowany bób.