Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudowny lek na przeziębienie i odporność.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112786
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 93
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 219
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 352
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 625
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112786
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 93
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 219
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 352
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 625
Składniki
Imbir obrać, pokroić w cienkie plastry.
Cytrynę sparzyć wrzątkiem, pokroić w cienkie plastry.
Imbir i cytrynę ułożyć z słoiku i zalać miodem. Wstawić do lodówki najlepiej na dobę, żeby składniki puściły soki. Pić łyżeczkę dziennie lub dodawać do herbaty lub wody.