Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kiszonej kapusty gości na polskich stołach od zawsze - do obiadu, do kolacji, na odchudzanie, dla zdrowia. Zastosowań ma bardzo dużo, ale też jest nieustannie udoskonalana. Oto przepis wzbogacony o składniki, które wspomagają odporność organizmu. Pokochacie ją!
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22256
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 155
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 347
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 477
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 22256
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 155
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 347
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 477
Składniki
Kapustę kroimy. Jabłko i marchew ścieramy na grubych oczkach tarki. Cebulę kroimy w drobną kostkę, a pietruszkę siekamy. Łączymy wszystkie składniki, dojemy przyprawy i olej. Wszystko mieszkamy.
Uwaga! Do surówki można dodać więcej lub miodu - w zależności od kwaśności kapusty. Będzie ostrzejsza, jeśli dodamy więcej kurkumy i pieprzu cayenne.