Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kiszonej kapusty gości na polskich stołach od zawsze - do obiadu, do kolacji, na odchudzanie, dla zdrowia. Zastosowań ma bardzo dużo, ale też jest nieustannie udoskonalana. Oto przepis wzbogacony o składniki, które wspomagają odporność organizmu. Pokochacie ją!
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9509
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3034
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6579
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9509
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3034
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6579
Składniki
Kapustę kroimy. Jabłko i marchew ścieramy na grubych oczkach tarki. Cebulę kroimy w drobną kostkę, a pietruszkę siekamy. Łączymy wszystkie składniki, dojemy przyprawy i olej. Wszystko mieszkamy.
Uwaga! Do surówki można dodać więcej lub miodu - w zależności od kwaśności kapusty. Będzie ostrzejsza, jeśli dodamy więcej kurkumy i pieprzu cayenne.