Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kiszonej kapusty gości na polskich stołach od zawsze - do obiadu, do kolacji, na odchudzanie, dla zdrowia. Zastosowań ma bardzo dużo, ale też jest nieustannie udoskonalana. Oto przepis wzbogacony o składniki, które wspomagają odporność organizmu. Pokochacie ją!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 849
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 694
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 6062
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 629
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4861
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1068
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 849
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 694
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 6062
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 629
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4861
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1068
Składniki
Kapustę kroimy. Jabłko i marchew ścieramy na grubych oczkach tarki. Cebulę kroimy w drobną kostkę, a pietruszkę siekamy. Łączymy wszystkie składniki, dojemy przyprawy i olej. Wszystko mieszkamy.
Uwaga! Do surówki można dodać więcej lub miodu - w zależności od kwaśności kapusty. Będzie ostrzejsza, jeśli dodamy więcej kurkumy i pieprzu cayenne.