Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bulion stanowi podstawę do wielu zup ,sosów i innych potraw.
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 252
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 150
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27913
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 252
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 150
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27913
Składniki
Warzywa oczyścić ,umyć (opcjonalnie pokroić w kostkę) ,zalać 1,5 l wody ,dodać sól ,pieprz ,ziele angielskie ,liść laurowy i gotować na wolnym ogniu 40 min. Następnie dodać obraną ,pokrojoną w grube krążki zarumienioną na maśle cebulę i gotować jeszcze pół godziny. Uzupełnić wodą do 1,5 l ,zagotować ,przecedzić i doprawić do smaku solą i pieprzem.