Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobry hamburger to nie tylko dobre mięso. To także pyszna, świeża bułka, nie psujmy więc go chemicznymi bułami z marketu z trzymiesięcznym terminem ważności. Te bułki do hamburgerów zrobimy szybko, dodatkowo są nieskomplikowane i tanie!
Wszystkie składniki umieszczamy w misce, zagniatamy na gładkie, elastyczne ciasto. Jeśli jest klejące, podsypujemy mąką. Przykrywamy ściereczką, odstawiamy na około 30 minut.
Ciasto dzielimy na 6 równych części (można posłużyć się wagą kuchenną). Formujemy kule, które układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, lekko spłaszczając. Smarujemy rozmąconym jajkiem, posypujemy sezamem. Przykrywamy, odstawiamy w ciepłe miejsce na 45 minut.
Pieczemy w temperaturze 210 stopni przez 15 minut.
Hamburgery przygotowuję jak klasyczne kotlety z mięsa mielonego . Przyprawiam...
Odsłon: 2019
Tak pysznej zapiekanki jeszcze nie jedliście. Zapiekanka jest godna polecenia...
Odsłon: 3015
Bardzo sycące „fit” danie, przyrządzone na specjalne życzenie.
Odsłon: 301
Przepis dnia
Takie danie to smak z dzieciństwa,robiła mi go babcia.Nie każdy zna lub pamię...
Odsłon: 32996
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kolejne ciasto siostry Anastazji, oczywiście do przepisu...
Odsłon: 31607
Soczysta pieczeń z karkówki, bardzo aromatyczna i smaczna.
Odsłon: 9578
Bardzo sycące „fit” danie, przyrządzone na specjalne życzenie.
Odsłon: 301
Przepis dnia
Takie danie to smak z dzieciństwa,robiła mi go babcia.Nie każdy zna lub pamię...
Odsłon: 32996
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kolejne ciasto siostry Anastazji, oczywiście do przepisu...
Odsłon: 31607
Soczysta pieczeń z karkówki, bardzo aromatyczna i smaczna.
Odsłon: 9578
Składniki
Wszystkie składniki umieszczamy w misce, zagniatamy na gładkie, elastyczne ciasto. Jeśli jest klejące, podsypujemy mąką. Przykrywamy ściereczką, odstawiamy na około 30 minut.
Ciasto dzielimy na 6 równych części (można posłużyć się wagą kuchenną). Formujemy kule, które układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, lekko spłaszczając. Smarujemy rozmąconym jajkiem, posypujemy sezamem. Przykrywamy, odstawiamy w ciepłe miejsce na 45 minut.
Pieczemy w temperaturze 210 stopni przez 15 minut.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Kapusta czerwona zasmażana
Dodatki
Ciapkapusta
Dodatki
Ciasto na pierogi bez dodatku jajka
Dodatki
Młoda kapusta z boczkiem i śliwkami
Kapusta czerwona zasmażana
Urozmaici smak niemal każdej potrawy. Doskonale komponuje się z roladą oraz...
Odsłon: 181
Ciapkapusta
Ciapkapusta to tradycyjne danie ze Śląska. Świetnie pasuje do dań mięsnych. M...
Odsłon: 232