Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dodatek do drugiego dania.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12355
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1392
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13241
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5511
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12355
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1392
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13241
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5511
Składniki
Wykonanie: Buraczki dokładnie umyć, osuszyć, skropić oliwą, ułożyć na foli aluminiowej w piekarniku. Piec w temperaturze 180 stopni przez około 90 minut. Następnie obrać, pokroić w plastry, przyprawić i podsmażyć przez chwilę na oliwie. Po chwili wlać sok z pomarańczy, dodać dżem, skropić sokiem z cytryny i smażyć na wolnym ogniu do momentu aż buraczki pokryją się glazurą- staną się błyszczące.