Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dodatek do drugiego dania.
Nie ma to jak maślane ciasteczka - każde z nich kusi swoją słodyczą i rozpływ...
Odsłon: 95
Nasz gulasz hawajski to pyszne, tropikalne danie z nutą słodkości ananasa i a...
Odsłon: 1147
Ostatnio bardzo polubiliśmy domowe pieczywo. Dlatego codziennie eksperymentuj...
Odsłon: 4282
Nie ma to jak maślane ciasteczka - każde z nich kusi swoją słodyczą i rozpływ...
Odsłon: 95
Nasz gulasz hawajski to pyszne, tropikalne danie z nutą słodkości ananasa i a...
Odsłon: 1147
Ostatnio bardzo polubiliśmy domowe pieczywo. Dlatego codziennie eksperymentuj...
Odsłon: 4282
Składniki
Wykonanie: Buraczki dokładnie umyć, osuszyć, skropić oliwą, ułożyć na foli aluminiowej w piekarniku. Piec w temperaturze 180 stopni przez około 90 minut. Następnie obrać, pokroić w plastry, przyprawić i podsmażyć przez chwilę na oliwie. Po chwili wlać sok z pomarańczy, dodać dżem, skropić sokiem z cytryny i smażyć na wolnym ogniu do momentu aż buraczki pokryją się glazurą- staną się błyszczące.