Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i smaczne, stanowią idealny dodatek do potraw.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6988
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30497
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29231
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6988
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30497
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29231
Składniki
Ugotowane i obrane buraki zetrzeć na tarce.
Na patelni rozpuścić masło, dodać mąkę, zasmażyć nie rumieniąc. Do zasmażki dodać starte buraki, wymieszać i smażyć kilka minut.
Całość przyprawić solą, pieprzem, sokiem z cytryny i śmietaną. Podawać na ciepło jako dodatek do dań głównych.